Heq dorë nga kandidimi njëri nga kandidatët për kryetar komune në Maqedoni (FOTO)

0
4

Kryeministri Zoran Zaev në emision televiziv ka thënë se kryetari aktual i komunës Qendër Andrej Zhernovski do të heqë dorë nga kandidatura për kryetar komune dhe do të bëhet pjesë e pushtetit qendror, njofton Aktuale.mk

“Sot kemi pasur takim dhe kemi rrnë dakord që Andrej Zhernovski të jenë pjesë e pushtetit qendror . LSDM do të kandidojë kandidatin e vet për komunën e Qendrës, ndërsa Zhernovski do ta tërheq kandidaturën e tij”, ka thënë Zaev, njofton Aktuale.mk

Comments

comments