Hoxha Omer Bajrami godet homoseksualët dhe lesbiket

0
276

Hoxha Omer Bajrami ka reaguar ndaj daljes publike të homoseksualëve dhe lesbikeve.

“Kur të shohësh homoseksualin që pa fije të turpit nëpër rrugë vërshon, kur të shohësh lesbiken e çmendur që para të gjithëve del dhe proteston, kur të shohësh të pafytyrin që të drejtat e degjenerimit haptas i kërkon, mos pyet kur do bëhet Kijameti, se Kijameti po afron!”, shkroi hoxha Omer Bajrami.

 

 

 

Read more: http://www.tetova1.mk/2017/05/16/omer-bajrami-kur-e-sheh-homoseksualin-qe-pa-fije-turpi-neper-rruge-vershon-mos-pyet-kur-behet-kijameti/#ixzz4hEToc300

Comments

comments