Igor Jug: Nëse doja ta vrisja Zaevin, mund ta bëja me duar

0
5

Igor Jug i cili nga agjenti serb, Zhivaljeviq, u akuzua dje se ishte njeriu që duhej të vriste Zaevin të enjten e përgjakshme, më 27 prill, përmes Facebook-ut duke iu përgjigjur akuzës.

Pra, unë nuk e di se deri ku do të shkoj kjo!?

Dje në TV “Happy” agjenti i BIA Goran Zhivaljeviq përpiqen për tu larë me mua dhe praninë e tij në Parlament me 27, për të paraqitur atë si diçka krejt normale, duke më bërë mua vrasës me pagesë…
Sot unë jam lajmi kryesor në të gjitha televizionet dhe portalet, të tilla si “NJERIU QË DUHESHTE TA VRAS ZAEVIN”.
Pra, shoku Zhivaljeviq, më lejoni t’ju bëj disa pyetje!
Nëse doja të vrisja dikë, pse nuk e vrava?
Kush mundeshte të më ndalojë?
Mundesha me duar ta mbys dikë nëse doja, atje ishim 200 me 1!
Diçka tjetër, nëse jam vrasës profesionist, pse nuk mbaja maskë?
Njeri pa flokë me mbi 100kg peshë, me mjekër të gjatë, me duar me tatu dhe me veshje me HOS isha vetëm unë, pra çdo hap mundeshte shumë lehtë të më ndiqet dhe të më inçziohet nga kamera!
Ashtu veprohet kur dëshiron të vrasësh dikë?

 

Comments

comments