Isa Mustafa, PAN-it: Shkoni në Kuvend, kushte nuk ka

Kryeministri në largim dhe kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, ka thënë se përgjegjësit për të themeluar institucionet e kanë adresën e tyre.

“Janë ata që organizuan dhe ekzekutuan mosbesimin ndaj Qeverisë. Nuk kanë nevojë të vonohen, as të kërkojnë orë e ditë shtesë, sepse lidershipi nuk krijohet për një ditë”, ka shkruar Mustafa në profilin e tij në Facebook.

“Kushte nuk ka. Shfrytëzoni të drejtën që e ka dhënë Gjykata Kushtetuese, por jo pa kufi. Krijoni kushte të themelohen institucionet e vendit dhe mos e mbani vendin peng”.

“LDK dhe partnerët e koalicionit, AKR dhe Alternativa, e shohin Kosovën ndryshe”.

“Jo me ju në qeverisje”.

“Ne kemi dije dhe jemi të përgjegjshëm që këtij vendi t’ia ofrojmë zgjidhjen më të mire”.

Comments

comments