Italianët kanë krijuar aparat kafeje Espresso për telefonin tuaj [FOTO / VIDEO]

Dy sipërmarrës të rinj Italian, kanë dizajnuar një mbështjellëse telefoni më të veçantën deri me sot.

Mokase është emri i kësaj mbështjellëse e cila është në gjendje që të bëjë një kafe Espresso për ju, transmeton Express. Ky aparat Espresso-je në miniaturë e vlon ujin deri në 60 gradë celsius për tetë sekonda dhe me të bënë 25 ml kafe Espresso.

Kjo mbështjellëse do të vijë për brendet kryesore si iPhone, Samsung, LG dhe Huawei. Çmimi i kësaj pajisjeje pritet të jetë rreth 80€.

TEMAT

Comments

comments