Ja çfarë bënë nipat e Adolf Hitlerit, nga turpi që e mbanin mbiemrin e tij (FOTO)

Adolf Hitleri do të mbetet përgjithmonë në historinë e njerëzimit si dikatori i zi, dhe një nga vrasësit më të mëdhenj në botë.

Por mbiemri i tij nuk do ta mbajë më askush, dhe kjo është vendosur nga vetë nipat e tij, të cilët edhe pse emigruan ne SHBA, vendosën qe mos te martoheshin asnjëhere, duke mos lënë asnjë trashgimtar.

Kjo zgjedhje erdhi nga vete ata, për ta shuar përgjithmone gjakun e Hitlerit!

Comments

comments