Ja kur sillet vendimi i gjykatës për “Bombat” e Zaevit

Të hënën do të bëhet i njohur vendimi për gjykimin e liderit të LSDM-së Zoran Zaev, pas padisë private të Viktor Cvetkovskit, Sekretar Gjeneral i partisë “GROM”, për përgjimet në mënyrë të paligjshme dhe të publikimit të tyre, të njohura për opinionin si “Bombat e Zaevit”, në pres konferencën e tij në Kumanovë.

Në seancën e sotme në gjykatën e Kumanovës,  në të cilën nuk mori pjesë Zoran Zaevi.Pas fjalës së fundit mbrojtja kërkoi nga gjykatë që të sjell një vendim të drejtë, e jo të motivuar politikish.

Comments

comments