Ja kush ishin pjesëtarët e njësitit të Komandant Telit dhe armatimi i...

Ja kush ishin pjesëtarët e njësitit të Komandant Telit dhe armatimi i tyre (Video)

Avdyl Jakupi i njohur si Komandant Cakalla, ka publikuar një video incizim të Komandant Telit me “xhipin” e tij të njohur, si dhe me ushtarët më të afërt të vetë. Në këtë video vërehet edhe armatimi që kanë poseduar Teli me shokë, që u vranë në pabesi, në kohën kur disa komandantë të rrejshëm veçmë kishin filluar negociata që sa më shpejtë të hyjnë në qeveri edhe pse lufta ende nuk kishte përfunduar.