Ja kush do ta udhëheq këshillin komunal në Strugë

0
5

Nesër Këshilli Komunal i Strugës do të zhvillojë mbledhjen e parë kunsultative mëson Strugalajm.com . Deri tani partitë politike që përfaqësohen në Këshillin komunal po taktizojnë se si do të sillen dhe a do të procedohet me zgjedhjen e kryetarit të Këshillit të Strugës që në takimin e parë apo kjo cështje do shtyhet për një nga seancat e radhës.

Ndërkohë Strugalajm.com mëson se me shumë gjasë BDI nëse në seancën e nesërme do procedohet me zgjdhjen e kryetarit në konkurim do të hedhi kandidatin e sajë Resul Kaba të cilin edhe gjatë fushatës e proklamoi si kandidatë të për kryetar Këshilli.Ndërkohë edhe ASH dhe Besa në rrugë jozyrtare kanë konfirmuar se me gjasë në garë për kryetar të Këshillit do të kenë kandidatin e tyre .(Strugalajm.com)

Comments

comments