Ja numri i partive dhe koalicioneve për zgjedhjet në Kosovë

26 subjekte marrin pjesë në zgjedhjet e 11 qershorit

NË KQZ janë dorëzuar listat e subjekteve politike që marrin pjesë në zgjedhjet parlamentare të 11 qershorit, transmeton Koha.net.

Janë gjithsej 26 subjekte që marrin pjesë : 5 koalicione te mëdha, 19 parti dhe dy iniciativa qytetare.

Kështu ka thënë zëdhënësi i KQZ-së Valmir Elezi.

foto lista

Comments

comments