Jep dorëheqje drejtori i RDK-së së Vesel Mehmedit/FOTO

0

Zulhajrat Demiri njëri nga themeluesit e RDK-së njëherit edhe kryetar i degës së Vrapçishtit në dy mandate, si dhe anëtar i kryesisë qendrore.

Në përbërjen e fundit qeveritare i emëruar drejtor në Ministrinë e Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor u thot jo politikave të “Kryeplakut “dhe jep dorëheqje nga çdo post partiak përfshirë këtu edhe postin e Drejtorit.

Demiri mes tjerash theksoi se proceset se për çka është angazhuar ai dhe shokët e tij në politikë janë më madhore se sa një post drejtori me të cilën mendoi Vesel Memedi të na josh. Duhet të theksojmë se përplasjet në mes Demirit dhe Vesel Memedit kanë filluar prej para zgjedhjeve lokale kur edhe dega e RDK-së në Vrapçisht në krye me Zulhajrt Demiri përkrahi kandidatin e Aleancës për Shqiptaret z.Isen Shabani dhe dolën fitues kundrejt BDI-së, gjë të cilën mundoheshte ta pengoj Veseli Memedi, fitoren e Aleancës për Shqiptarët duke favorizuar BDI-në.

Demiri thekson se vazhdon të jetë pjesë e ASH-së për të realizuar qëllimet për të cilën është krijuar ASH e jo për përfitime personale./LAJMPRESS