Ju e zgjodhët »Në mënyrën e Sharrit«!

Argeta për here të pare krijon shije sipas zgjedhjes tuaj dhe sipas frymëzimit që kemi marrë nga qytetet e bukura në Maqedoni.Votimi ka përfunduar, dhe tani dihet shija e re e Argetës nga Maqedonia! Më së shumti vota ka fituar shija »Në mënyrën e Sharrit!«, e cila do të jetë në rafte qysh para fundit të vitit.Më së shum e doni me zërat e thirrjeve që jehojnë nga Lepenci deri në Vërtok. Me thjeshtësinë e aromave të luleve të fushës, të valëvitura nga era e përsëritshme. Me gumëzhimën e tregjeve dhe ritmin e të bërit pazar. Atje ku gjuhët përzihen në një melodi dehëse të mirëkupmit dhe bashkëjetesës. Me qumëshn e kopeve të panumërta që ua njom buzët e etshme të gjithëve njësoj. Me ngujt e muzikës së dasmave nga të cilat çdo zemër nis e këndon. Në kalërim, te Tonivoda. Me haiku çaste pranë buçimës së Radikës. Me erën e freskët të kaçkavallit me bukë të nxehtë midis livadhit. Nëse jeni të interesuar për më tepër në lidhje me shëtjet në qyten ‘tues, shikoni faqen e internetwww.argeta.com/mk/per-shijen-me

 

 

 

Comments

comments