Kacafytje në BDI, ja pse?/FOTO

0

Ka ndodhur edhe një kacafytje dhe përçarje në BDI këtë radhë bëhet fjalë për BDI-në e Studeniçanit, të cilët kanë shprehur pakënaqësitë e tyre ndaj subjektit të tyre, duke reaguar lidhur me largimin e theksuar dje të një punonjësi të Studeniçanit nga Postat e Maqedonisë, edhe ate siç u theksua me urdhër të drejtorit Fadis Rexhepi.

Aktivistë të kësaj partie kërkojnë që të dorëhiqet drejtori i Postave të Maqedonisë.

Ja pse: