Kanë vjedhur 8.000 euro: Dy tetovar kanë mashtruar me vite bujqit

0

SPB Tetovë ka ngritur një padi penale kundër P.K.(31) nga Shkupi dhe Z.S.(55) nga fshati Ratae, Tetovë, për shkak të ekzistimit të dyshimeve për kryerjen e shtatëve veprave penale mashtrim, transmeton Almakos.

Në periudhën nga viti 2013 deri në janar të vitit 2018 banorëve nga Shkupi dhe fshatrave Zhilce dhe Ratae, të paditurit për shumë të caktuar i kanë ndihmuar për fitimin e mjeteve të pakthyeshme nga programi i zhvillimit rural edhe pse nuk i kanë plotësuar kushtet ligjore.

Në këtë mënyrë ata kanë shkaktuar një dëm material prej rreth 8.200 euro.