Kasami nuk është në Kongresin e ASH, delegoi nivele më të ulta/FOTO

0

Kryetari njërit krah të Levizjes BESA, Bilall Kasami nuk është sot në Kongresin e Aleancës për Shqiptarët, por ka deleguar nivele të ulta. Kjo sipas aktivistëve të ASH është jokorrekte, pasi që ky kongres duhej nderuar në nivel kryetarësh dhe sidomos kur ky krah i Besës synon të përfshihet tek ASH si parti koalicioni.