Kë zgjedh Labi mes dy mikeshave të tij, Leonorës dhe Adelinës?…(VIDEO)

Moderatori i njohur kosovar, Labinot Gashi ishte protagonist në rubrikën “Kë zgjedh” të emisionit Mirage.

Labi u detyrua të zgjedhte mes emrave që iu vunë përballë edhe pse në disa raste kishte shumë vështirësi të bënte një gjë të tillë.

Ndër të tjera ai zgjodhi edhe mes dy mikeshave të tij, Leonorës dhe Adelinës, përgjigje kjo mjaft interesante nga Labi.

Ndiqeni videon e mëposhtme dhe kuptoni përgjigjen e Labit.

 

 

 

 

Comments

comments