Kështu dukej Kosova pak ditë pas çlirimit (FOTO)

0
113

Kosova feston sot 9-vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë dhe formimit të shtetit të ri.

Ndërkohë këto foto tregojnë se si ishte Kosova vetëm pak ditë pas çlirimit.

Fotot janë bërë nga A. Abbas, në korrik të vitit 1999.

Comments

comments