Konflikt për pronën në Diber, plagosen burrë e grua

0

Konflikt ne Diber për çeshtje pronësie, janë plagosur burrë e grua. Ndërkohë që policia bën të ditur se në konflikt janë përfshirë disa përsona nga dy fise ne Gjoricë të Pëshkopisë.
Ne konflikt janë përfshirë fisi Cana dhe fisi Balla. Çifti Behar dhe Vasije Balla kanë përfunduar në spital. Përsonat janë goditur me mjete të forta dhe ndodhen në spitalin e Bulqizës.
Policia po punon për zbardhjen e konfliktit.