Kur Teuta Arifi i mban leksion Bilall Kasamit?! (VIDEO)

Zgjidhja e deponisë së Tetovës nuk mundet të zgjidhet njëjtë sikurse ka bërë Sllovenia, apo siç thotë kandidati i Lëvizjes BESA. Deklaratat se këta, të BESËS, kanë qenë në Slloveni dhe janë njoftuar se si do zgjidhet problemi i deponisë, janë paushalle dhe ka mungesë njohje të thelbit të problemit, ka thënë në debatin parazgjedhor në Alsat-M, Teuta Arifi, kryetare aktuale e Tetovës, njëherësh kandidate për mandatin e dytë në këtë Komunë.

Comments

comments