Kushtet tona janë të arsyeshme, nuk duam t’ju marrim diçka maqedonsve, por duam drejtat tona (VIDEO)

Lideri i LR-PDSH-së, Ziadin Sela sonte në intervistën që po zhvillohet në emisionin ClickPlus të TV21, theksoi kushtet tona janë të arsyeshme, ne nuk duam t’ju marrim diçka maqedonsve, por i duam të drejtat tona.

“Kushtet tona janë të arsyeshme, ne nuk duam t’ju marrim diçka maqedonsve, por ne themi që tatimet tona që i paguajmë në Tetove t’i leni gjysmat në Tetovës, paratë tona t’i lishojnë në shkollat tona, dhe nga ana tjetër ne i shohim paratë tona që i investojnë në projekte maqedone Shkupi 2014”, theksoi Sela.

Comments

comments