Ky gjest i Adelina Ismailit do t’iu shkrijë së qeshuri

Këndon, aktron, komunikon…Është multidimensionale dhe e pa ndalshme, andaj e gëzon këtë status, statusin e yllit, shkruan “Kosovarja”.

Edhe nëse kurrë më nuk bënë asgjë, Adelina mbetet Adelinë, e dashura e publikut, femra model, ajo që theu tabu.

Adelina për vite me rradhe e ka mbajtur statusin e këngëtares më të angazhuar dhe më të paguar. Në çdo mbrëmje muzikore, ajo ka bërë show, shkruan “Kosovarja”.

Adelina njihet edhe për gjestet e ndryshme, interesante e shpesh të imitueshme nga këngëtaret tjera.

Ky është një nga gjestet karakteristike të këngëtares.

 

Comments

comments