Ky test do t’ju tregojë sa të vëmendshëm jeni ndaj detajeve

0

Merrni kohën që ju nevojitet për të zbuluar se sa të vëmendshëm jeni ndaj detajeve. Hidhini një sy kësaj fotoje me përqëndrim dhe zbuloni 10 objekte të cilat nuk duhet të jenë aty. Keni vetëm 60 sekonda kohë për ta bërë këtë.

Nëse nuk i keni gjetur dot 10 objekte, atëherë po ju japim një ndihmë.

Objektet janë: një kafkë, një çadër e mbyllur, një buf, një top, një dhi, një sëpatë,  një qen, një luan, një gjarpër dhe një armë. /Periskopi/