Lajmi i mirë për vozitësit, nga mesnata çmime më të lira për derivatet e naftës

0
143

Benzinat dhe dizeli do të lirohen për dy denarë për litër, ka vendosur sot Komisioni Rregullator për Energjetik, përcjell SHENJA.

Sipas vendimit, çmimi i EUROSUPER BS-95 do të jetë 65 denarë për litër, një litër EUROSUPER BS-98 do të jetë 67 denarë për litër.

Nga ana tjetër çmimi i EURODIZEL po ashtu lirohet për dy denarë, dhe tani sipas vendimit një litër do të kushtoj 52.00 denarë për litër.

Çmimi i vajit ekstra të lehtë për amvisëri do të shitet për 40.50 denarë për litër.

Comments

comments