LIVE/Protesta masive në Greqi: Maqedonia është një dhe greke

0
Foto Arkiv

Nën masa të forta të sigurisë, me rrugë dhe stacione të mbyllura në sheshin Sintagma para Parlamentit grek po mbahet protesta e paralajmëruar, me qëllim të, siç thonë organizuesit “mbrojtjes së emrit Maqedoni”.

“Selaniku e tha, tani është rradha e Athinës të thotë: Maqedonia është një dhe greke, porositën organizuesit e protestës në një video inçizim duke bërë thirrje për pjesëmarrje sa më masive.