Llërca përkrahë Izairin, Ja investimet për katër vitet e ardhshme (FOTO)

Llërca sonte i dha mbështetje Fatmir Izairit për kryetar të Zhelinës. Izairi para të pranishmëve tha se edhe katër vitet e ardhshme do të vazhdohet me projektet kapitale ku do të investohem në shumë sfera si në rrugë, shkolla dhe  kanalazime.

Ndryshe mbështetje deri më tani i kanë dhënë të gjithë fshatrat e Dërvenit pasi investimet në infrastrukurë kanë qenë edhe arsyeja e vetme pse i jepet kjo përkrahje Fatmir Izairit.

 

Comments

comments