Lotë dhe emocione në Amerika’s Got Talent. Ilahia për Profetin Muhamed që ngriti peshë publikun (VIDEO)

0

Lotë dhe emocione në Amerika’s Got Tailent.. Ilahia për Profetin Muhamed që ngriti peshë publikun. Panelistët por edhe publiku mbeten gojen e hapur nga zëri i bukur i konkurrentit dhe melodia.