Lotët e kompozitorit Enver Shengjergji

0

Skender Karaçica/

Kompozitori Enver Sherngjergji(Tiranë)në Emisonin,,Pasdite,në TV Top Channel shpaloi kujtimet e tij në fushën e krijimtarisë muzikore ndër vite.

Për artin muzikor dhe pentagrami i tij kombëtar,ka lënë gjurmë në muzikën popullore shqiptare.

Lotët e kompozitorit Enver Shengjergji në studio kishte mesazhin siç tha ai,,me dofarë përshklrime,kopjime,degradim fund e krye të tabanin të pentagramit të muzikës së mirëfilltë shqiptare.

Nuk është turp,Enver Shengjergji,për lotët për artin muzikor shqiptar dhe për Atdheun!

Me kompozitorin Enver Shengjergji dhe aktorin e diasporës Pajazit Murtishi bashkarisht në Çikago patëm përgatitur programin festiv për nëntorin Ditën e Pavarësisë së Shqipërisë që diaspora shqiptaro-amerikane do të mbajë gjatë në kujtesën e tyre.

Tema bosht e programit festiv në Çikago për Ditën e Flamurit Shqiptar është organizuar me temën bosht:

,,UNË JAM SHQIPËRIA,,!

Enver Shengjergji,shëndet dhe për tërë krijimtarinë tuaj muzikore për muzikën popullore dhe për fëmijë,janë sot e gjithë ditën testamenti më i mirë nga shpirti Juaj intelektual se si duhet të ndërtohen pentagramet e artit muzikor për Kombin dhe Atdheun Shqiptar.

Komentet

komentet