Mënaj godet hoxhë Saliun: Është harrëm vërtetë një plumb për Irfan Saliun dhe …

Petrit Mënaj, ish-pjesëtari i UÇK-së dhe aktualisht publicist i ka çuar një porosi përmes facebook imamit Irfan Saliu. Si arsye e mesazhit të rëndë ka qenë postimi i një videoje ku ai kritikon ata që thirren në sloganin “feja e shqiptarit është shqiptaria” dhe haram futja e tyre në varret myslimane.

“ËSHTË HARRËM VËRTETË NJË PLUMB PËR IRFAN SALIUN DHE SOIT E TIJ ANTISHQIPTARË!
Ky dhe të tjerë si ky mua nuk më ngjajn si njerzë që nga pamja e jashtme. Çdo fjalë, veprim me këtë soj është harrëm. Harrëm është dhe një plumb! Është njësoj si të vrasësh një insekt të dëmshëm me armë.”

Comments

comments