Mënyra të çuditshme, që i bëjnë njerëzit të arrijnë orgazëm

Përderisa joshjet dhe shijet janë të ndryshme, nuk është larg mëndsh se ka edhe gjëra të ndryshme që bëjnë të arrihet një orgazëm.

Më poshtë, janë të shënuara disa nga rastet më të çuditshme, transmeton Telegrafi.

Gjatë ushtrimeve fizike
Si femrat ashtu edhe meshkujt, kur shkojnë në palestër, kanë së paku nj person që i/e veshur me rrobe të ngushta, tregon pjesët më të mira të trupit.
Në anën tjetër, ushtrimet fizike nxisin një hormon, që ngreh disponimin.
Të kombinuara së bashku, nuk është e çuditshme të arrini orgazëm.

Gjatë prerjes së flokëve
Prekja e flokëve, është një gjest që shkakton mjaftë nxitje seksuale.
Po që se stilisti i flokëve, ka një dukje të veçantë dhe gishtat e tij përdridhen kënaqshëm nëpër flokë, mund të ndodhë edhe diçka e papritshme në organin tuaj gjenital.
Ka njerëz që ejakulojnë kur hapin gojë
Kur hapja e gojës vjen natyrshëm, është një moment i mirë relaksi.

Kërcitja e shpinës, liron dopaminën
Në qoftë se ndodhë, të kombinohen të dyja, vjen edhe deri tek ejakulimi.
Ky veprim nuk është vërtetuar shkencëtarisht, por me rastet e shpeshta që kanë ndodhur, besohet të ketë diçka të vërtetë.

Gjatë lindjes
Shumë nëna kanë pranuar, se kanë përjetuar orgazëm, teksa koka fëmijës, ishte përjashta vaginës.
Sipas tyre, ato e kanë ndjerë një ndjenjë të veçantë, që i ka bërë të kenë ende fëmijë.

Gjatë pastrimit të dhëmbëve
Sikur të ndodhte sa herë që lajmë dhëmbët, të përjetojmë orgazëm, të gjithë do të kishin dhëmbë të bardhë si bora. Por, kjo gjë është shumë e rrallë.
Hulumtuesit e shkaktimit të orgazmës, kanë shqyrtuar shumë raste, që njerëzit kanë fituar një ndjenjë të tillë, gjatë fërkimit të brushës për dhëmbë.
Asnjë shpjegim konkret, për këtë gjë nuk është bërë.

Disa njerëz arrijnë orgazëm vetëm kur janë vetëm
Për disa, arritja e orgazmës para dikujt, qoftë edhe para partnerit të kamotshëm, është e vështirë.
Ata duhet të mbyllen në vende të vetmuar dhe të lirojnë vetën, duke përdorur gishtërinjtë.
Kjo besohet të jetë shkaktuar nga ndonjë traumë e mëhershme, si zënia e prindërve duke bërë seks. /Telegrafi/

Comments

comments