Mickoski: Shteti po shënon rrënie, qeveria e paaftë të përballet me sfidat

0

Gjendja politike në vend, gjendja brendpartiake dhe aktivitetet si mendime dhe sugjerime veprojnë ende si temë e debatit ka thënë kryetari i VMRO Hristijan Mickoski, nënkryetarit Micajlovski dhe sekretarit gjeneral Igor Janushev me kryetarët e komiteteve komunale të VMRO-së, transmeton Zhurnal.mk

Mickoski në takim ka thënë se standardi i qytetarëve është në rezik dhe se qeveria ka demonstruar paaftësi me përballjen me sfidat ekonomike.

Në kumtesën e partisë thuhet se takimi është mbajtur për të shënuar rrënien e shtetit dhe reformat e ndërlidhura me eurointegrimet përfshirë këtu gjyqësorin, luftën kundër korupsionit, mediat dhe sektorit ekonomik.