Mitrovicë 1998: “Shqiptarit i humb durimi, del i vret policët serbë” (Video)

Makina e policisë serbe e quajtur Zastava 101, ishte makina më e urryer nga shqiptarët e Kosovës, gjatë okupimit serb.

Një polic serb ishte vra dhe dy të tjerë u plagosën rëndë.

Sulmuesi ishte nga Mitrovica, pjesëtarë i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Një makinë policie ishe sulmuar  në pritë në qendër të Mitrovicës, në vitin 1998.

Comments

comments