Ndërroi jetë në Linz të Austrisë aktivisti i UÇK-së nga Likova

0
735

Ka ndërruar jetë në Linz të Austrisë Nijazi Mamuti, nga fshati Likovë. Ai ishte njëri nga aktivistët e parë që iniciuan në Linz dhe në mbarë Austrinë mbledhjen e mjeteve për UÇK-në e Kosovës, kurse edhe më aktiv ishte në mbledhjen e mjeteve dhe përkrahjes tjetër për UÇK-në në Maqedoni, gjatë vitit 2001. I ndjeri Nijazi Mamuti ishte në moshë 54 vjeçare. Ai ka qenë iniciatorë edhe i shumë aktiviteteve për grumbullim të ndihmave humanitare për rajonet e krizës në Maqedoni.

nijazi 2

nijazi1

 

Comments

comments