Në Bruksel nis shqyrtimi i çështjes së emrit

Ndërmjetësuesi i OKB-së për çështjen e emrit mes Greqisë dhe Maqedonisë, Methju Nimic  dhe ministri i Punëve të Jashtme të Greqisë, sot do të takohen në Bruksel.

Ashtu siç njoftojnë nga kabineti i Nimicit, takimi është me kërkesë të Greqisë. Sipas kumtesës së OKB-së, në takimin Nimic-Koxias,  do të bisedohet për mundësitë për zhvillim të bisedimeve për emrin.

Comments

comments