Në serial e prapambetur e me shami, por në jetë reale femër hot e me shumë muskuj (foto)

0

Në serial njihet si nëna e vajzave të saj të rritura, por Sevgi është po aq e re edhe vetë. Ajo është njëra ndër aktoret më të bukura turke, e cila ka një famë të madhe.

Ilkay Kayku Atalay është emri i saj, dhe të gjithë e njohin si një ‘superfemër’.

Por, për publikun shqiptar ajo njihet në rolin e saj të Sevgit një gruaje pak të moshuar, nga seriali ‘Beni Affet’.

E të njëjtin mendim nuk e kanë edhe publiku turk të cilët e njohin edhe në jetën reale dhe role tjera në seriale të ndryshme.