Nëse mund ta zgjidhni këtë “test”, ju jeni shumë intelegjent

A mund të kuptoni modelin e llogaritjes së numrave më sipër?

Ky mister ka marrur më shumë se 3 milion tentime për tu zgjedhur pas publikimit në ‘Facebook’, përcjell lajmi.net

Një njeri në ‘YouTube’ ka krijuar një video përmes së ciles e tregon se si funksionin llogaritja e këtyre numrave, “me shumat dhe ‘ndryshimin’ e tyre”.

Provoni pa e shikuar videon nëse mund t’a zgjidhni dhe të jeni prej të rrallëve që e kanë ditur këtë funksion logjik./Lajmi.net/ 

Nëse nuk i’a dolët, shikoni këtu:

 

Comments

comments