Nevzat Bejta kryeparlamentar, ja kur?! (FOTO)

Nënkryetari i BDI-së dhe njëherit kryetar i komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta ka kujtuar ditën kur ai ishte ulur në postin e kryetarit të Parlamentit, njofton TetovaSot. Ai fotografinë e ka shpërndarë në rrjetin e tij social të facebook-ut.

Nevzat Bejta thekson se ky është momenti kur ai ishte ulur për një ditë në postin e kryeparlamentarit, dhe se ka ka menduar se një ditë do të vijë koha kur posti i kryetarit të Parlamentit do t’i takojë shqiptarëve.

“Në 2005, si deputet, u ula një ditë në postin e kryetarit të Parlamentit dhe shpreha bindjen se do të bëhej shqiptar”, shkruan Nevzat Bejta.

 

 

 

Comments

comments