Një mëngjes, që do t’ju shpijë në një udhëtm të mrekullueshëm nëpër Malin Sharr

Kësaj pranvere ju ftuam që të na ndihmoni të zgjedhim shijen e re për Maqedoninë. Ju e zgjodhët Argeta “Në mënyrën e Sharrit”! Gjatë disa muajve të fundit ekipi ynë e krijoi, dhe prandaj me kënaqësi të madhe po ju njoftojmë se, shija e re e Argeta-s tashmë gjendet në markete!

Në këtë pastetë i bashkuam shijet kulinare, të rëndësishme për këtë rajon. Zbulojeni Argeta “Në mënyrën e Sharrit”, e cila me shijet e ndryshme do t’ju shpijë në shpatet e mrekullueshme të Malit Sharr.

Argeta “Në mënyrën e Sharrit” është një delikatesë kulinare, e cila do t’i mahnitë më të dashurit tuaj. Mishit të përzgjedhur të pulës i shtuam kaçkavall dhe erëza të zgjedhura natyrore, që do t’ju çojnë në një eksplorim gastronomik të vendeve të pazbuluara.

Për shkak se përkujdesemi për ju, gjë që është edhe e natyrshme, Argeta “Në mënyrën e Sharrit” është:

  • pa konservanse,
  • pa përforcues të shijes
  • pa ngjyra dhe
  • pa gluten

 

Argeta sipas zgjedhjes suaj tashmë gjendet në markete! Kërkojeni Argeta “Në mënyrën e Sharrit” dhe kënaquni me shijen e vërtetë të Maqedonisë!

Nëse dëshiron të kënaqesh me bukuritë e rajonit të Malit Sharr, kemi përgatitur një udhërrëfyes për piknik argëtues, të cilin mund ta gjeni këtu:  http://www.argeta.com/mk/per-shijen-time

Comments

comments