Një milion qytetarë të Maqedonisë përdorin Facebook

Në Maqedoni janë regjistruar 1.440.000 përdorues të internetit ose 68.5% e popullsisë, kurse një milion prej tyre janë të regjistruar në rrjetin social Facebook.

Këto të dhëna publikohen nga faqja statistike ”Internet World Stat”. Nga vendet e rajonit, Maqedonia tejkalohet nga Sllovenia (72.8%) dhe Kroacia (72%), kurse vendet tjera radhiten pas Maqedonisë.

Comments

comments