Një shpresë për Medvegjën, hapen vende të reja pune për shqiptarët

Forumi Shqiptar për Zhvillim ekonomik në Serbi ka shpallur vende pune për punësimin e shqiptarëve në fabrikën e re të tekstilit të hapur në Medvegjë.

Ky forum ka publikuar konkursin dhe profilet e punëtorëve të kërkuar, ndërsa siç thuhet kjo është një mundësi për disa familje që të punësojnë të familjar të tyre, duke siguruar ekzistencën në këtë komunë më të varfër shqiptare në Kosovën Lindore.


“Përveç kushteve te parapara me ligjin për punë, kandidatët duhet të jene te lajmeruar si punëkèrkues pran entit për punësim në Medvegje”, kanë theksuar nga ky forum.

Comments

comments