Njerëzit që pa faj jetojnë pa shtetësi në Maqedoni, asnjë shpresë për zgjidhje (VIDEO)

Ish deputeti Hajrulla Misini në emisionin Click Plus në televizionin 21 theksoi se ministri i MPB-së, Oliver Spasovski ka vullnet për të zgjidhur problemin me personat pa shtetësi.

https://www.youtube.com/watch?v=nUDenc7HYhQ
Lutfi Akiki nga divizioni për shtetësi të MPB-së në emisionin Click Plus në televizionin 21 theksoi se Të gjitha raste që kanë probleme me shtetësi do t’i shqyrtojmë një nga një.

 

Gazmend Gutaçi nga UNHCR në emisionin ClickPlus në tv21 theksoi se personat që s’kanë shtetësi më së shumti janë nga Shkupi, Kumanova, Gostivari dhe Tetova.

 

Comments

comments