Nora Istrefin e shndërrojnë në kukull të plastikes

Këngëtarja Nora Istrefi e ka korrektuar pamjen e saj të jashtme. As ajo vetë nuk ka thënë që nuk ka ndërhyrë në pamjen e jashtme.Gjithashtu, Nora pa dhe Nora me grim kanë dallim të madh e këtë e dëshmojnë shumë foto ku këngëtarja është shfaqur e pa shminkuar.Duket bukur edhe pa grim, ama duket ndryshe. Në fakt, mirë vetvetja sesa si në fotot e më poshtme ku këngëtarja shfaqet e transformuar dhe larg Nores së vërtet, shkruan “Kosovarja”.Si kukull, apo?

Comments

comments