Omar Sharif – “Toka pa mëshirë

Po vallë ekziston ndonjë popull me karakteristika të këtilla pos çifutëve? Për këtë arsye “Dora e zezë” e ka të lehtë ta mposhtë në të ardhmen një vend të tillë çfarë është SHBA, kopje e shtetit çifut rrënjët e cilit janë në Palestinën islame arabe. Gishtat e “Dorës së fshehtë” janë evidentë në Amerikë. Dora e tij e fuqishme i mban fijet të cilët e lëvizin marionetat e vëndosura nëpër ministritë dhe institucionet amerikane, si ato financiare ashtu edhe ato ushtarake deri në pentagon. Nëse nuk besoni, shikoni me kujdes në faqen e pasme të parasë prej një dollari amerikan, shikoni kush janë njerëzit e një dollari. Në njërën anë është kondori, e ai është shenjë e “Dora e zezë”.

Kondori dhe “dora e zezë”- simboli i kështjellës piramidale

Syri i këtij kondori kanë shikim depërtues siç ka shikim depërtues edhe syri i shëndoshë i “Dorës së fshehur”. Sqepi i lakuar i kondorit gjason me hundën e thyer të Antikrishtit, ndërsa sulmi nga ajri është një nga principet e tij. Në anën tjetër është simboli i kështjellës piramidale, e ai është simboli i njëjtë të cilin e kanë përvetësuar Iluminatët masonianë në maj të vitit 1776. Madje edhe data e shënuar me numra romakë në fund të piramidës MOCCLXXVI, në realitet, është data e themelimit të organizatës së iluminatëve, dhe nuk është data e shpalljes së pavarësisë së SHBA-ve.[1] Kjo organizatë ka krijuar planin e nënshtrimit të mendjeve të mbarë njerëzimit, robërimit të vendeve përmes qeverive marionete dhe në fund të përvetësimit të gjithë kapitalit botëror. Dora e fshehtë “e do Amerikën” pasi i urren amerikanët.

Është pak e ditur që edhe në Broduej edhe në Holivud, qendrat amerikane të filmit dhe teatrit, janë shumë meshkuj dhe femra që punojnë për dorën e fshehtë.

Ne konsiderojmë që Bert Lankasteri dhe Klint Istvudi janë njerëz të tij. Istvudi, njeri i fuqishëm intelektualisht dhe fizikisht, është përfaqësues ideal pasi din ta mbajë të fshehtë punën të cilën e kryen në të vërtetë. Gjithashtu, zotëri masoni Alen Delon kishte menduar të kandidohet për kryetar të Francës, mirëpo ai është më i dobishëm dhe më efikas vetëm si përfaqësues.

Ndërsa Regani, plaku i cili kishte qenë tetë vjet president i Amerikës ka qenë njëri prej përfaqësuesve më të pasuksesshëm, gjegjësisht,njëri nga të pasuksesshmit në Holivud.

Fshehtësitë e Holivudit i ka në duar një njeri, e ai është Dora e fshehtë. Ai që përcaktohet për të ose duhet të vazhdojë me të deri në fund ose duhet të vritet. Kush largohet nga ajo që ai e ka përcaktuar e ka nënshkruar vendimin me vdekje. Kështu, ka përfunduar jetën Merlin Monro[2] (Shih:shtojca historike) pasi ishte dashuruar në Kenedin, dhe kështu e kishte pamundësuar realizimin e planit prioritar sipas së cilit vetëm Kenedi duhet të binte nën ndikimin e saj dhe të pajtohej me të gjitha që i urdhërohej përmes saj.

“Në vitin 1961, në Havanë, diva do të çonte në një lokal “liderin e fuqishëm”, ku më pas do të helmohej nga një mafioz i paguar nga CIA-s. Dokumentet e reja zbulojnë se plani dështoi nga tradhtia e një biznismeni. Edhe ylli i kinemas (Merlin Monro) dinte më shumë nga çmendohej…”

Në dokumentet e CIA-s nuk është specifikuar nëse Merlin Monro vuri këmbë në Kubë. Një pjesë e mirë e studiuesve mendojnë se aktorja ka qenë dhe është e lidhur me ngjarjet e tjera, prandaj kjo është edhe arsyeja “që duhej” të vdiste. Sigurisht që deri në momentin kur lidhja e saj me Bob Kenedin vazhdonte, shërbimet sekrete hezitonin ta ndiqnin çështjen. Hetuesit ndryshuan mendje pas pritjes së marrëdhënies me Bobin, sidomos pas telefonatës kërcënuese, ku i thoshte vëllait të Presidentit që do të tregonte të gjitha ato që ai dinte. Ky ishte edhe fundi. Plani për vrasjen e Kastros me ndihmën e Monros i përket mars-prillit të vitit 1961. Rreth 16 muaj më vonë, në mbrëmjen e 4 gushtit 1962, në restorantin “La Skala” u takuan Merlin, Bob Kenedi, Piter Louford dhe sekretarja e tij. Pak orë më vonë ndodhi tragjedia dhe bashkë me te u zhduk edhe ditari i kuq i aktores. Kështu morrën fund të gjitha provat e komplotit të dështuar kundër Kastros. (Sipas disa burimeve, Merlin e shkroi të gjithë ngjarjen në një ditar të kuq, që u sekuestrua nga agjenti Lionel Grandison natën që ajo vdiq dhe nuk u gjetë më kurr).

Meqë kinematografia amerikane i ka pushtuar të gjitha meridianet e botës, përmes saj lehtë mund t’i plasojë idetë e veta të mbrapshta dhe ta helmojë vetëdijen e mbarë njerëzimit. Duke shikuar filmat amerikanë, madje edhe vetëm perëndimorë, më pak inteligjent nuk është vështirë të konkludohet se bëhet fjalë për vërshimin e shpifjeve dhe bestytnive, posaçërisht kur bëhet fjalë për krijimin e qëndrimeve ndaj arabëve dhe muslimanëve në tërësi. Këto gabime nuk janë produkt i paditurisë por armiqësisë historike dhe strategjike. Në këtë mënyrë gjithsesi çdo muslimanë do t’i ngulitet në mendje se veshja nuk është obligim fetar por vetëm simbol dhe se “Zoti” është Zoti i zemrës, ndërsa gabime të tilla të qëllimshme me të cilat arrihet të fitohet çdo shikues ka shumë. Ai tanimë bën fjalë për vete në filma seriale, si për njeriun e madh cili ka projektuar kështjellën dhe ka shpikur instrumentet përmes cilëve mund ta sundojë botën në pamje të njeriut i cili ka shoqëri të zezë dhe lidhëse në syrin e majtë. Ai përpiqet ta deformojë personalitetin e dinjitarëve islamë, si Harun Er-Reshidit, kalifit të shquar islam në kohën e të cilit shteti islam ishte zgjeruar nën flamurin e lartësuar të xhihadit në rrugën e All-llahut. Ai është i vetëdijshëm se krishterizmi tanimë është rrënuar dhe se nga kjo anë nuk kanoset rreziku. Para tij qëndron vetëm islami. Ai si sundimtar i fshehur është dashur t’u urdhërojë vartëtsve të tij: mendimtarëve, romansierëve, novelistëve dhe skenaristëve të paraqesin forma të ndryshme të veprimtarisë publike në mënyrë që islamin ta paraqesin si përrallë të cilën e ka imagjinuar aristokracia skllavopronare. Në filmin për muslimanët skenaristi muslimanët i prezanton si ata që i shesin robërit, ndërsa i blejnë dinjitarët arabë… në këtë film, natyrisht “rastësisht”, rolin kryesor e luan aktori i njohur çifut Xhorxh Shelkop ose Omar Sharif, ndërsa filmi është sërish “rastësisht”, është quajtur “Toka pa mëshirë”(!)

Muslimanët janë përgjegjës para All-llahut të Lartësuar për epshmërinë mediale, ndërsa thirrja (daveti) e vë në plan të dytë. Është e rëndë llogaria e muslimanëve para All-llahut xh.sh., pasi ia kanë trasuar rrugën “së keqes” nëpër të cilën tashti ecin të mashtruarit. Si përgjigjje në këtë muslimanët u desh të formonin qendrat mediale të thirrjes (davetit) që do t’i kundërvihen burimeve të hutisë nga Brodueji dhe Holivudi.

Shumë burime perëndimore kanë vërtetuar se virusi i Sidës është vjell nga një laborator ushtarak e cila merret me prodhimin e mikroorganizmave, ku pastaj fuqitë e mëdha kanë filluar akuzat e ndërsjellta në mes vete.

Dokumenti me titullin “SIDA- natyra e saj dhe preardhja ” është nënshkruar nga tre mjekë me emrat Jakov, Leja Segal dhe Ronald Dihmelo- të tretë nga gjermania Lindore, kurse syzheu i këtij dokumenti është dëshmimi se ky virus për herë të parë është lajmëruar qysh herët, prej se është hapur për hulumtim laboratori amerikan B/4 në Fort Ditrik.

“O jetë! Me dhunë është mbuluar kjo botë-andaj humbëm dritën e mëngjesit.”

Kur të na dërgojnë në vdekje do të kuptojmë-se shumë kemi ditur, por shumë edhe nuk kemi mësuar.” (Hysejn Erebi)

Dalja e “dorës së fshehtë” në opinion- jemi dëshmitarë të kohës së kaluar të asgjësimit të joçifutëve të cilët nuk janë gjë tjetër pos kope bagëtish e cila pret në BRSS dhe RP të Kinës. Në mesin e tyre janë me miliona kamikazë të cilët do të flijohen për kryerjen e urdhërave tanë dhe do t’na binden verbërisht.

Kujtoni si e kemi vëndosur problemin e diskriminimit racor në mes të bardhëve dhe të zinjve në SHBA. A e shikoni tash se si po thellohet ky mosdurim dhe sa i rrezikshëm është ai. Rasti i njëjtë është edhe me shtetet veriore dhe jugore të amerikës. Tekefundit, kujtoni dy sundimtarëve joçifutë të cilët e sulmuan Hitlerin dhe Musolinin dhe Japonin, kur ne u dhamë urdhër për këtë. I shkatërruam edhe atë me shpenzimet e tyre pasi edhe vetë pësuan, ndërsa ranë edhe shumë viktima nga ana e tyre.

Rruga e vetme për vënien e kontrollit mbi joçifutët në SHBA është imponimi i pushtetit tonë dy partive kryesore. Synojnë të themelojnë një parti të tretë për t’i shpëtuar kontrollit tonë, mirëpo edhe atë do ta blejmë në mënyrë që të bëhet parti i ithtarëve tanë.(shih: shtojca historike) Ndaj secili që i fut hundët në çështjet tona do të zbatojmë politikën e demaskimit dhe shkatërrimit. Kështu veç kemi bërë me Dizin dhe Kartin. (Shih: shtojca historike) Të tillë si B. Folk, për shembull, përfundojnë fatkeqësisht, e që edhe bota pati rastin ta kuptojë. Njësoj ka përfunduar edhe Forestali. (Shih; Shtojca historike) Ata kanë qenë kundërshtarë të ashpër të sionizmit dhe mbështetnin qëndrimet e muslimanëve në çdo rast. Ata që largohen prej nesh do t’i dërgojmë në spitale për të marr me pohimin se e kanë humbur mendjen. Ne i përcjellim programet e tyre shkollore dhe secilin prej tyre duhet sërish ta kthejmë në kuadër të paditurisë pas rrënimit të tërësishëm të besimit të tyre. Do t’i përdorim të gjitha principet e vëllazërisë që ekzistojnë në besimet e tyre. Duhet t’i kthejmë në favor tonin postulatet e fesë së tyre në çdo mënyrë.

Më 28 02 1986 në opinionin botërorë është zhvilluar një enigmë e cila deri më sot nuk është zgjidhur, e ajo është vrasja e kryeministrit suedez, Ulof Palme ka qenë predikues i paqes dhe njëri prej të patundurve në qëndrimin që Arabëve duhet t’u kthehen të drejtat e uzurpuara. Procesi i investigimit pas vrasjes së tij ishte penguar në shumë mënyra: herën e parë ashtu që fashikulla me të dhënat e inspektimit ishte tretur pa gjurmë, ndërsa herën tjetër, kur komisioni gjyqësor deshi sërish të inspektojë të dhënat. Hetuesia bëhej gjithnjë e më e vështirë dhe më e komplikuar, sikur ndonjë dorë e fshehtë me metoda të panjohura ia mbyllte derën e së vërtetës për të cilën po gjurmonin gjyqësia dhe policia suedeze. Befasia e fundit në lidhje me këtë rast ka qenë vrasja e zonjës Ana Grete Ligon, ministres suedeze të drejtësisë, në një rast ka qenë ajo që ministresha ishte angazhuar jashtëzakonisht për ta zgjidhur rastin e vrasjes së Ulof Palmes. Disa ditë pas vrasjes së saj, ajo e kishte angazhuar A.P. Karlsonin, një botues dhe njeri i afërm i partisë në pushtet, ta hetojë vrasjen e premierit dhe ia kishte dorëzuar shkresën zyrtare me të cilën e autorizonte që për qëllime të hetuesisë të lidhej edhe me shërbimin informative angleze. Paraprakisht ishte bindur se Skotland Jardi disa muaj para vrasjes së premierit kishte dërguar paralajmërime për një atentat të mundshëm kundër Ulof Palmes. Si është e mundur që “dorën e zezë” ta zemërojë qëndrimi i Suedisë! Suedezët, si edhe të gjithë banorët e Skandinavisë, janë njerëz paqedashës, plot mirësi, pra kultivues të atyre vlerave të cilat i predikon islami.

Posi, edhe një rregull i artë i Dorës së zezë të cilin e kishte cituar në dokumentet sekrete, dhe e cila thotë: “nëse dëshirojmë do t’ia shtojmë famën një apo më shumë personave me të cilët jemi të kënaqur, duke lartësuar arritjet dhe famën e tyre për një kohë të shkurtër deri në qiell”. Mësimi im i Torë-s dhe letërsisë çifute më të konfirmuar se vlerat materiale dhe shpirtërore çifute janë bazuar në hajni.

Albert Ajnshtajni, për shembull, pas një propagande intensive çifute e kishte shpallur teorinë e tij lidhur me të kanë shkruar shumë shtëpitë botuese çifute-sioniste. Po këto shtëpi botuese në tregun anglez dhe amerikan e popullarizojnë Ajnshtajnin si shkencëtarin “më të madh” për shkak të teorisë së tij të relativitetit, e cila është prezantuar si kthesë rrënjësore në botën e shkencës. Hitleri e kishte demaskuar dhe kishte depërtuar në lidhjet e tij të dyshimta, jo vetëm me komunistët por edhe me Iluminatët, pra me dy organizata të cilat punojnë kundër Gjermanisë së atëhershme, për ç’arsye edhe e dëboi. Dëbimi pati si rezultat shtimin e simpatisë së çifutëve ndaj Ajnshtajnit, andaj ndikuan edhe në opinionin publik amerikan duke e bërë atë simbol të shkencëtarit të dëbuar dhe persekutuar. Në tërë këtë është evidente lufta e “Dorës së fshehtë” për pushtet. Askush nuk ka shtruar pyetjen çfarë dobie ka pasur Ajnshtajni nga pozita e tij në zyrën Zvicerane për zbulimin e latentëve as është gjurmuar apo konfirmuar ndonjëherë nëse kjo Zyrë e kishte regjistruar më herët ndonjë zbulim identik apo jo. Kjo zyrë ka qenë vend ideal në të cilin Ajnshtajni ka mundur t’i përcjellë teoritë gjeniale dhe origjinale të tjerëve. Teoria e tij e relativitetit nuk është tjetër pos prodhim i ekuacionit të Lorencit. Ekuacioni i Lorencit është shndërruar në teori cila më pasë ka shërbyer si bazë për definimin e njohjeve për strukturën e atomit, e që kishte si pasojë prodhimin e bombës atomike. Ky është në bazë të zbulimit të Oto Hana-s.

Nga krejt kjo edhe më sinjikative është që Ajnshtajni vazhdoi të përcjellë zbulimet e huaja përderisa nuk e shpallë zbulimin e vet të kuantit të dritës, zbulimin identik me teorinë tashmë të njohur të fuqisë së Maks Plankute e cila thotë: “Materia emiton energji kuantike. Planku me këtë rast ishte i bindur se këto rrezatime nuk janë kontinuele. Maks Planku për shkak të varfërisë së madhe nuk arriti ta përpunoj teorinë e tij, e kjo i ndihmoi Ajnshtajnit që t’i përvetësojë shumë teza të tij. Fizikanti francez, nobelist, Luj de Broj (Luis de Broglie) e kishte demaskuar Ajnshtajnin dhe në vitin 1924 kishte publikuar listën e shkencëtarëve të cilët janë të vërtetë meritorë për themelimin e kësaj teorie. Në fillim të listës kishte theksuar: “Ai vlera e vërtetë e cilit nuk është e ditur, Maks Plank – është i pari që ka zbuluar emitimin e rrezatimit nga materie e zezë”. Në fund Luj de Broj e quan Maks Plankun baba të shkencës moderne mbi natyrën duke theksuar se ky shkencëtar që në vitin 1920 kishte zbuluar atë më pas do të definohet si “grimca H stabile” e që ishte hapi i parë drejtë zgjidhjes së pyetjeve enigmatike në këtë fushë të natyrës. Ai kishte zbuluar grimcën për ekzistimin e cilës as që ishte menduar dhe ky zbulim definimin e ligjeve të pahulumtuara të natyrës i orienton drejtë konkluzionit se burimi edhe i dritës edhe i materies janë të përqëndruara në këtë grimcë. Ajnshtajni, sipas mendimit të Brojit, është vetëm matematicien i cili kishte shfrytëzuar me shkathtësi disa ekuacione nga rrethi i vet i specialistit dhe, siç konkludojnë historianët e shkencës në perëndim, ai është vetëm shkencëtar mesatar i cili nuk meriton ndonjë popullaritet të veçantë dhe propagandë të tepruar. Kur një grup shkencëtarësh hebre nga shkencëtari eminent Luj de Broj kishte kërkuar ta bëjë një analizë të zbulimit të Plankut, ai kishte deklaruar: “teoria e Plankut është e pamohueshme dhe ajo është zbulimi më i madh të cilin e ka arritur mendja njerëzore në histori, ndërsa mendja e tij, s’do mend, ka qenë e përkryer. Ky zbulim duhet të evidentohet si ngjarje e veçantë”.

Hebrejtë si Zigmund Frojd, Albert Ajnshtajn, Jonasa Zalk, janë shembull evident i veprimit të suksesshëm të propagandës së shkathët. Në sytë e joçifutëve mendjelehtë autoritetet dhe arritjet e tyre janë të pakalueshme dhe të shenjta.

Propaganda e cila nuk e ka anashkaluar as botën e artit e ka bërë Pablo Pikason, Getruda Shatjn dhe Jakob Ajnshtajnin modele dhe idolë të cilët nderohen nga ithtarët mendjelehtë të artit.

Nëse zbulojmë, ndërkaq, se ndonjë grupacion joçifut përpiqet të na kundërvihet, do të trajtohen si shtazë të padëgjueshme-mbi ata që i paralajmërojnë të pakujdesshmit për rrezikun që u kanoset prej nesh.

Para më se 50 vjet në Rusi ishte në disponim të opinionit libri “Programi i liderëve sionistë”. Ata thonë: “Ne joçifutët e tillë të pavëmendshëm do t’i shfrytëzojmë siç e shfrytëzojmë bagëtinë”- citohen fjalët e priftit të frymëzuar me fjalët e Talmudit.

Shikoni rreth jush dhe do të shihni se jemi sundimtarë absolutë në mediume: gazeta, revista, libra, radoi dhe televizione, dhe të gjitha mënyrave të njohura sot për krijimin e informacioneve që na mundësojnë ta orientojmë urrejtjen e joçifutëve kah të dëshirojmë.[3]

Individët joçifutë do t’i nxitim ta urrejnë popullin e vet, vendin, besimin dhe sistemin ekonomik (kapitalist), kështu ata do të jenë të pakënaqur me shoqërinë e tyre. Librat shkollor janë të konceptuar në atë mënyrë që vetëm e shtojnë këtë ambicie. Deri më tani botimet tona i kemi publikuar në dialektin hebrej jidish. Mirëpo, meqë shumica prej tyre që i drejtohemi, fatkeqësisht, nuk e kupton këtë gjuhë, andaj e publikuam në gjuhën angleze. Bijtë e Izraelit, gëzohuni! Shumë shpejt bagëtinë, joçifutët-të huajt do t’i vëndosim nëpër ahur, aty ku edhe e kanë vendin dhe kështu do t’i pamundësojmë që të na pengojnë. Pastaj ne do të vendosim lidhur me çështjet e llojit njerëzor.

Me këtë komb unik ne e nënkuptojmë vetëm popullin sionist, ndërsa bota unike, d.m.th. Shteti unik do të jetë vetëm mbretëria për të cilën na ka premtuar Zoti se do ta vëndosim.(!)

“O popull i zgjedhur, shumë mjete dhe procese janë vënë në shërbim të realizimit të qëllimit tonë si sajimi i programeve shkollore të cilët janë definuar nga dinjitarët dhe dijetarët tanë. Pas nesh kanë mbetur shekujt e padrejtësive dhe robërimit kurse tani po vjen koha kur kopetë e bagëtive të cilët veten e quajnë me emra të popujve të ndryshëm të botës, do t’i nënshtrohen dhe binden përfundimisht udhëheqjes sonë. Injorantët, tiranët dhe të pafytyrët janë bërë politikanë dhe prijës. Të gjithë ata akoma mbajnë emra muslimanë, ndërsa ajo që ofrojnë zakonisht quhet “helm me mjaltë’.

Vëllezër do t’ua citoj shembullin e përçarjes që e kemi futur në mesin e anëtarëve të një partie politike në Hungari për ta kuptuar fuqinë e ndikimit tonë.

Vëllezër, keni besim te ne! Me qëllim të ruajtjes së tensioneve të tilla ne do të pengojmë çfarë do marrëveshje ose ujdie midis popujve madje edhe midis grupeve të ndryshme. Krejt kjo do të përshpejtojë përçarjen midis palëve në konflikt. Në këtë mënyrë gjithnjë do të ekzistojë tensione midis popujve. Detyrë e jonë është barazimi i të dy palëve në luftë. Asnjë luftë nuk guxon të përfundojë me ngadhnjimin e njërës palë ndaj tjetrës. Në këtë mënyrë do ta vazhdojmë rrjedhën e betejave përderisa të dy palët të lodhen aq sa egoizmi dhe materializmi të lindur si pasojë e skamjes dhe përpjekjeve të skajshme, të mos fillojë ta brejnë unitetitn e tyre. Kështu njerëzit do të fillojnë ta humbasin besimin e ndërsjellë, varfëria do të përhapet deri në atë masë sa babai do të fsheh nga djali, vëllai nga vëllai. Atëherë popujt do të humbisin shëmbëllesat e tyre themelore dhe përfaqësuesit e tyre do të bëhen materialistë deri në atë masë sa do të jetojnë si bagëtia vetëm për vete. (Shih: shtojca historike)

Vallë nuk e keni parë si e kemi shfrytëzuar çështjen e diskriminimit racor[4] në Amerikë? Vëlla keni harruar si i kemi tronditur vendet e botës në Luftën e parë botërore? Popujt e tyre janë vrarë në mes vete katër vjet duke mos pasur asnjë qëllim pos realizimit të qëllimeve tona. Vallë keni harruar se ne këtë të kaluar të afërt mund të përsërisim dhe t’i detyrojmë pasardhësit e po këtyre popujve të derdhin gjak të ri në altarin e qëllimeve tona?[5]

Hitleri dhe Musolini janë përpjekur të na pengojnë në realizimin e qëllimeve tona. Nuk ka shkuar gjithçka në Gjermani ashtu siç dëshironte Hitleri. Askush nuk mund ta mohojë se Hitleri shumë herë tentoi ta zgjidhë drejtë problemin e Gdanjskut midis Polonisë dhe Gjermanisë. Dhe Hitleri është vërtetë një nga viktimat e shumta çifute dhe ai është i pafajshëm për akuzat për persekutimin dhe djegien e çifutëve të cilët në vitin 1986 kanë kontribuar që çifutët të fitojnë sasi milionëshe parash në shenjë satisfaksioni.

“Organizata e gjykimeve historike” pohonte që krimet naziste dhe gjenocidi ndaj çifutëve nuk janë tjetër pos trillim çifut qëllimi i cilëve është fitimi i parave nga Gjermania Perëndimore. Tërë kjo është e vërtetë, mirëpo gjyqi suprem në Los Angjelos e kishte autorizuar Feldrarin të paguajë 5.200.000 dollarë statisfaksion për vuajtjet shpirtërore që i kishte shkaktuar tek viktimat naziste me deklaratën e tij.

“O miq, disa politikanë amerikan kanë pohuar se e kanë zbuluar që ne e kemi nën mbikqyrje arkën shtetërore dhe prandaj duhet formuar një parti të tretë e cila do të ishte pa simpatizantët tanë. Vëllezër, ta dini se secili që do të ngatërrohet në punët tona do t’i bashkohet senatorit Diz, senatorit Mek Artur, senatorit Istland, senatorit Volker, Akont F. Bernadolt, (Shih: Shtojca historike) senatorit Forstal të cilin ditë më parë e kemi ekzekutuar duke e flakur nga dritarja e banesës së tij. Tanimë popujve të botës ua kemi përvetësuar pjesën më të madhe të pasurisë. Do t’i privojmë edhe nga pjesa tjetër me arsyetim të vëndosjes së një sistemi të vetëm monetar dhe ekonomik të cilin e kemi trilluar ne. Pastaj do të prezantojmë idenë e një shteti të vetëm botëror, me arsyetimin se kjo është mënyra e vetme që lufta të mos përsëritet.

Njëkohësisht, sociologët tanë kryesorë do ta arrijnë përhapjen e idesë së ateizmit, amoralitetit, mohimit të lëvizjeve kombëtare dhe atdhetare, promovimin e materializmit dhe egoizmit. Kështu, botën, pasi t’ia marrim besimin, idealet dhe pasurinë dhe pasi ta kemi zhytur në materializëm dhe egoizëm, do ta zgjedhim kohën kur do të pasojë sundimi yn. Besoni, vëllezër, se hapat e mëdhenj të planeve tona tanimë janë realizuar kur e kemi fituar besimin e jobesimtarëve[6] në fushën e shkencës, falë gjenialëve si Zigmund Frojdi, (Shih: Shtojca historike) Albert Ajnshtajni dhe të tjerë. Ne e kemi popullarizuar. Ata tash konsiderohen ideale të lartë dhe hyjni gjenialë të botës, pasi që bota nuk e din të vërtetën lidhur me ta. Kurse ne, ne dimë si dhe pse i kemi lartësuar.

Kemi vlerësuar se ata kanë aftësi që të ndikojnë në dobësimin e fesë përmes shkencës, si me teoritë konkrete shkencore ashtu edhe huaziteoritë kufitare shpirtërore. Kështu një plejadë të tërë kuadrosh të arsimuara ka përfunduar në paudhësin e injorancës dhe ateizmit. Ka rënë niveli i besimit dhe moralit të tyre. Nga ana tjetër, mjeranët siç janë Pikaso dhe të ngjashmit si ai, ia kanë dalë ta shkatërrojnë kuptimin e artit tek popujt tjerë dhe t’i shlyejnë gjurmët e artit të lashtë grek e romak. Megjithatë, artistët tanë janë vetëm sorollatës të sëmurë.

Vallë mund të dyshohet në aftësinë tonë për t’i sunduar të gjithë popujt? Vëllezër, ne nuk i frikohemi më askujt. Tashmë askush nuk do të merr guximin të na kundërvihet. Nëse dikush prej të marrëve edhe ka mundësi të na kundërshtojë do të mjaftojë shtypi yn ta demaskojë dhe ta njollosim si antisemit dhe racist.[7] Do të kalojë vetëm pak kohë, dhe ai do të gjendet i injoruar dhe zhvlerësuar nga e tërë bota. Do të jetë i detyruar të fshihet nga shikimi para se ta gjente fatkeqësia e cila i ka rrënuar pararendësit e tij. (Shih: Shtojca historike)

Jobesimtarët tjerë nuk janë të vetëdijshëm se rusët i kanë zbuluar qëllimet tona që para gjysmë shekulli. U kanë rënë në duar protokollet tona sekrete. Kur deshën t’i publikojnë, ne i mohuam. Ia dolëm t’i bindim njerëzit që kjo ishte një trillim i armiqve tanë. Bota na besoi, ndërsa ata që i zbuluan protokollet i shpallëm gënjeshtarë. Nga lloji i atyre që i sundojmë mediumet dhe shtëpitë botuese botërore, të cilët i orientojnë kulturat e popujve dhe e kontrollojmë kinematografinë. Të jeni të sigurt se ne i orientojmë popujt nga të dëshirojmë.[8]

Populli i duartrokit atij të cilit i duartrokasim edhe ne, e injoron atë që e injorojmë edhe ne, duke menduar ashtu siç mendojmë ne.[9] (Shih: Shtojca historike) Shikoni këto kope shtazësh se si garon që të heshtin lëvizjet kombëtare dhe atdhetare. Shikoni se si devotshmërinë e quajnë ekstremizëm fetar. Ata nuk kuptojnë se çështja e antisemitizmit ka qenë vetëm në funksion të mbrojtjes sonë.

Ne posedojmë fuqi të pafund të sundimit të opinionit publik. P.sh. disa sisteme financiare janë dëshmuar të padobishëm për ne dhe jemi nxitur t’i rrënojmë dhe t’i zëvendësojmë me të tjerë. Për një kohë të shkurtër e tërë bota deklarohet kundër këtyre sistemeve, duke i mohuar dhe duke i pranuar ata që i kemi zgjedhur ne. Fjalët tona për ta janë si shpallje qiellore. Kur në mesin e tyre del ndonjë individ apo grupacion që marrin guximin të na kundërshtojnë menjëherë japin sinjalin e alarmit. Mediumet dhe gazetat tona sakaq e atakojnë kundërshtarin dhe idetë e tij-duke përsëritur pa lodhur gënjeshtrat, duke mbuluar dhe ndryshuar faktet ose duke i shpallur kundërshtarin të çoroditur duke i përshkruar atij dhe ideve të tij gjithçka që do të mund ta pakësonte vlerën e tij dhe të tyre. (Prandaj edhe është e drejtë të thuhet që “penat e njerëzve të paguar janë drejtuar” kundër shehid Hasan el-Benas, rahimullah. Janë të shumtë artikujt në të cilët ai quhet mësues i gjorë i kaligrafisë, ndërsa është e vërtetë se ai ka qenë dinjitar dhe rilindës i fesë në shekullin e kaluar.)

Përsërisim pa pushuar atë që do ta degradojë kundërshtarin pas çka opinioni del në anën tonë, ndërsa kundërshtari yn pëson. Vëllezër, besoni se gjeneratat e sotme janë pronë e jonë dhe ne i kemi krijuar siç kemi dëshiruar. Ata sot nuk interesohen për asgjë pos për atë çka i kemi mësuar. Individët e tyre angazhohen vetëm për suksesin e tyre individual. Secili prej tyre, si një shtazë e mjerë, mendon vetëm për dobinë personale. Nuk u kushtojnë kurrfarë rëndësie çështjeve kombëtare, atdhetare dhe shoqërore. Ata jetojnë në pajtim me fjalën e urtë “çdo njeri do të përgjigjet për vete”. (“Çdo njeri do të përgjigjet për vete”, nuk është fjalë e urtë por ajet Kur’anor, mirëpo Dora e zezë nuk mund të deklarojë se është fjalë e All-llahut xh.sh. ose të paktën se është fjali nga Kur’ani.)

Programet mësimore që i kemi hartuar ne, ndërsa i kanë pranuar të gjithë popujt tjerë, nuk u përshtaten asgjësë pos qëllimeve tona. Librat të cilët i përpunojnë këto programe janë shkruar në harmoni me instruksionet tona.

Miqë të dashur, manipulimi yn i zgjedhjeve në SHBA ka treguar qartë çfarë është dominimi yn në shoqërinë amerikane. Nuk është ndalur çdogjë vetëm në ndikimin në shoqërinë amerikane por ka ardhur deri te depërtimi i plotë në poret e kësaj shoqërie. Libri i ish senatorit amerikan Plo Findlaj me titull “Ata që kanë guxuar të flasin” konsiderohet dokumenti më i rrezikshëm amerikan. Në këtë libër unik shkrimtari përmend që çifutët izraelitë i marrin informatat e nevojshme sekrete, pavarësisht nëse janë politike apo të sigurisë, falas nga burimi edhe atë në afat rekord.

Kur e mbështesim njërin prej kandidatëve qytetarët garojnë cili do të votojë i pari për të pasi i mbështesin pohimet tona. Në këtë mënyrë, falë fuqisë së mediumeve tona në të kaluarën e kemi ngritur Ruzveltin deri në postin e presidentit. “Dora e fshehur” e ka emëruar Ruzveltin, si president të Amerikës në mënyrë që ai të jetë arma e tij me të cilin do ta sulmojë popullin gjermanë. Sionistët ndaj këtij populli ndjen urrejtje të madhe. Vilem J. Kar thotë: “Stalini, Ruzvelti dhe Çerçili janë pajtuar në lidhje me armiqësinë e tyre kundër gjermanëve. Ruzvelti ia kishte pranuar Stalinit se pas përfundimit të luftës numri i gjermanëve më nuk do të nxitë kurrfarë frike. Transmetohet se ai kishte urdhëruar të ekzekutoheshin 50.000 oficerë gjermanë pa kurrfarë gjykimi. Mediumet jo vetëm që janë orientuar në sulmin e politikës naziste qëllimi i cilës ishte shfarosja e popullit çifut, por nuk e përmendin politikën e Ruzveltit të zhdukjes së popullit gjermanë. (Shih: f. 398 te Figurat në tabelën e shahut”.) Dhe në fund, o bijtë e Izraelit, përgadituni dhe gëzohuni! Po afrohet çasti kur do t’i tubojmë kopetë e shtazëve duke i nënshtruar. Do t’i hedhim përtokë për të na shërbyer. Populli amerikan, me gjasë, në të ardhmen mund të shfaqë një armiqësi ndaj nesh. Ne megjithatë do ta mposhtim atë dhe do ta detyrojmë në rrugën e vëndosjes së një shteti botëror, izraelit botëror.

Cituar sipas librit “Komploti sionist kundër tërë botës”, të autorit Ahmed Abdulgafur Attar, bot. II, bejrut, 1399/1979, f.79-89.

Marr nga libri: “Rendi i ri botëror” Eroll Velija

Comments

comments