PDSH me këto kandidatë do të garojë në Tetovë për zgjedhjet lokale?!

PDSH me këto kandidatë do të garojë në Tetovë për zgjedhjet lokale?!

Deputeti Bardhyl Dauti dhe Luan Tresi janë dy kandidaturat e mundshme që do të garojnë në zgjedhjet e ardhshme lokale në komunën e Tetovës. Burime partiake nuk konfirmuan zyrtarisht këto dy kandidatura, por duke pohuar se ato janë në mesin e të përzgjedhurve në garën për të konkurruar për të parin e Tetovës.

Në këtë rajon PDSH vazhdon të ketë vota, duke parë rezultatin e zgjedhjeve të fundit, por që kishte rënie të madhe. (INA)