Plot nur dhe stil Poni (Foto)

Ndonëse nuk ka sjellë këngë të reja prej kohësh Poni është aktive me mbrëmje si dhe me foto në rrjetet sociale. E duke i hedhur një sy profilit të saj në Instagram, vëmë re që ajo vjen çdo ditë duke u zbukuruar.

Edhe sot gjatë ditës në një dalje të saj, Poni ka kombinuar shumë bukur veshjen e saj. Kjo foto që do e shihni tani na e sjell një Poni si gjithë të kuruar mirë. Madje pamja dhe stili i saj thjeshtë të lënë pa fjalë. Nuk duhet lënë pa përmendur edhe meritat e stilistit të saj Niko Komani, i cili e stilon kaq bukur Ponin. /Sovrani

 

Comments

comments