Po ndodh tani. Tronditet Bota nga ky lajm shokues për Lionel Messin (FOTO)

Prokurori i ka kërkuar Gjykatës së Lartë për të konfirmuar dënimin prej 21 muajsh burg për Lionel Messin, Gjykata e Lartë të Barcelonëspas kërkesës me shkrim  të Messit që i ka paraqitur  gjyqtarëve të Gjykatës së Lartë për shqyrtim në burimet të pasurisë së tij dhe babai i tij.

Në një diskutim me dyer të mbyllura, Gjykata Supreme ka shqyrtuar burimet që lojtari Leo Messi dhe babai i tij kanë paraqitura kundër dënimeve për veprën penale tatimore, 21 muaj në burg  që rëndon mbi ta nga Gjykata e Barcelonës për mashtrim tatimor.

Gjykata dënoi argjentinasi dhe babain e tij për të fshehje dhe mashtrim me vleren 4.1 milioneuro përmes një rrjeti të kompanive ndërmjetëse.

Comments

comments