A po zyrtarizohet fraksioni në ASH

0

Përfaqësues të disa degëve të ASH-së, që kanë ngelur të pakënaqura nga Kongresi i kësaj partie, si dhe nga mënyra e menaxhimit nga kreu i saj, kanë zhvilluar një takim koordinativ, shkruan Fakte. Sipas tyre, në takim kanë marrë pjesë përfaqësues nga degët: Kumanovë: Likovë, Çair, Shutkë, Çuçer Sandevë, Veles, Butel, Gazi Babë dhe Saraj.

Këto degë kishin paralajmëruar edhe para kongresit pakënaqësitë e tyte, të cilave u ishin bashkangjitur edhe degë të tjera. Kreu i ASH-së Ziadin Sela, pakënaqësitë dhe fraksionizmin brenda partisë i ka quajtur si tentim të pushtetit për ta përçarë partinë.