Presheve – Horgosh nuk mund ta kaloni nen 4 ore e 16 minuta, perndryshe do te gjobiteni

Jo të gjithë vozitësit që kanë kaluar autostradën, në flet pagesat për autostradë gjatë pagesës kanë mund të lexojnë se me çfarë shpejtësie mesatare kanë lëvizur nëpër autostradë.

Arsyja, testim sistemi. Siç ka mësuar presheva.com, para disa ditësh në vendpagesat për autostradë ka filluar testimi i sistemit, gjegjësisht matjes së shpejtësisë mesatare me të cilën nëse vozitësit e tejkalojnë atë, do të denohen.

Koha maksimale qe duhet ta përshkoni relacionin

“Ka filluar të testohet sistemi. Andaj edhe në disa pikë pagesa janë ndarë fletpagesa me shpejtësi mesatare e në disa jo” thonë nga “Putevi Srbija”.

Sistemi do të filloj funksionimin së shpejti. Do të vendoset shkallë shkallë në të gjitha vendpagesat deri sa të përfshihen të gjitha.

Nëse tejkalon shpejtësinë policia do të marrë informacionet sakt se kush sa ka pasë shpejtësinë mesatare menjëherë pas pagesës në autostradë dhe ne vartësi
puna, denimet do ti paguajnë menjëherë pas kalimit ose do ti dërgoj në adresë të shtëpisë./

Comments

comments