Profesori tetovar i gjuhës: Gjuha shqipe është zirtare!

0

Nuri Bexheti apo siç njihet edhe si zhbiruesi sot gjatë debatit për gjuhën shqipe më një televizion në Kosovë ka thënë se sot gjuha shqipe në Maqedoni është gjuhë zirtare. Pavarësisht se Bexheti është profesor ende ka probleme me shqiptimin e shkronjës Y. Ai nuk i thot zyrtarizim o gjuhës por zirtarizim duke përbuzur gjuhën tonë të bukur shqipe.

Poashtu Nuri Bexheti është në listën e zezë të SHBA-ve dhe njiher si personi që ka hyrë në të zezë nga Meksika. Këtë madje ai e deklaroi hapur në një emision televiziv. Poashtu ai tha së është edhe ndihmës pilot, ndihmës komandant dhe ndihmës rektor./Zhaba.tv

Komentet

komentet