Promovohet libri “Rruazat e jetës” nga Dijana Toska

Në Qendrën Informative Kulturore në Shkup sonte do të promovohet libri “Rruazat e jetës” të autores nga Dijana Toska. Autorja është poete e gjeneratës së re e cila sjellë stilin dhe frymëzimin e saj poetik.  Lidhur me librin e ri do të flasin shkrimtarja Lindita Ramushi Dushku dhe gazetarja Evis Halili. Promovimi do të mbahet me 6 dhjetor, 2017, në Sallonin 19:19, me fillim në orën 19:19.

Comments

comments