Protestuesit maqedonas me parullë kundër Edi Ramës! (Foto)

0
99

George Soros është një njeri që i pëlqen përzierja në sovranitetin e shteteve për të zbatuar politikat e tij, dhe pamë sesi politikat e tij janë shfaqur në Zyrën Publike të Presidentit, këtë në marshin protestues sot e ka theksuar një nga anëtarët e nismës qytetare “Për Maqedoni të përbashkët”, Bogdan Ilievski.

Në duart e protestuesve shihen parulla ‘Trump është një hero’; ‘Soros dil jashtë nga Maqedonia’; ‘Rama-Platformë sorosi’; ‘Sorosi financon rëzimin e Maqedonisë’, etj.

 

 

 

 

 

Comments

comments